Medlemskap i YFA, som självklar aktör inom hälsofrämjande fysisk aktivitet, är ett bra sätt att fördjupa sitt intresse, utöka nätverk och kontakter, få rådgivning och hålla sig uppdaterad inom området.

Två tredjedelar av sjukdomarna i världen kan enligt WHO förebyggas eller behandlas genom mer hälsosamma levnadsvanor (ingen tobak, måttligt med alkohol, bra mat och daglig motion). För Sveriges del räknar man att kostnaderna årligen är 25 miljarder kronor till följd av otillräcklig fysisk aktivitet.

YFA är aktivt i nationella nätverk som arbetar för att uppfylla riksdagens folkhälsomål om ökad fysisk aktivitet. Vi samarbetar med yrkesförbund, myndighet och enskilda, men även internationellt. I dag har vi runt 100 medlemmar – och vi välkomnar fler.

För vem?
Har du högskoleutbildning inom områden relaterade till hälso- och sjukvård samt fysisk aktivitet eller är delföreningsmedlem i SFAIM kan du här utöka ditt nätverk, få nya kontakter inom branschen, rådgivning och ta del av utvecklingen i Sverige och internationellt.

Medlemskap kostar 150 kr/år.
Bli medlem redan idag eller förnya ditt medlemskap. Klicka på länken nedan, registrera adressuppgifter och välj ”enbart medlem i delförening” och ”YFA”. Skriv ditt namn och adress, samt e-postadress. Vi skickar en bekräftelse via e-post.
MEDLEMSKAP >>

RSS
Share